Toch akten en testamenten tekenen tijdens de Corona-crisis!

Tijdens de coronacrisis worden akten -zelfs binnen ons kantoor in Son en Breugel -via Skype uitgelegd en pas als partijen het begrepen hebben ter ondertekening in een korte gezamenlijke zitting voorgelegd, waarbij nog alleen de kop, de staart en de essentiële onderdelen worden voorgelezen. Efficiënt, rechtszeker en toch veilig!

Ook voor testamenten voor belasting besparing nemen we contact op per skype en wordt een zogenaamde onderhandse akte toegezonden. Die kan in een skype zitting nader worden uitgelegd en getekend. De notaris bezoekt vervolgens de testateur – of u komt naar ons kantoor – neemt het door de testateur ondertekende testament in bewaring en tekent aan de deur samen met de testateur de depot akte, waarbij de testateur verklaart dat het door hem aangeboden stuk zijn of haar uiterste wil bevat. Notaris op 1 1/2 meter aan huis! Wilt u na de crisis toch nog een zogenaamd openbaar testament, dan ruilen we het onderhandse testament in. Maar een onderhands Corona keuzetestament van Hermus Notaris kan maar getekend zijn! Onmiddellijk geldig en belasting besparend! Doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s