vrijdag 8 november 2019: vrij inloop van 14:00 tot 17:00 en check gratis uw testament! Wat is uw testamentmoment? EPN estateplanners 20 jaar!

8 november a.s. van 14:00 tot 17:00

kunt u gratis bij ons binnenlopen om uw testament te laten checken of om info te vragen omtrent een (nieuw) testament. Wij zijn al sinds (bijna) de oprichting lid van de Vereniging van Estateplanners in het notariaat die dit jaar 20 jaar bestaat en het moment organiseert. Op radio en tv alsmede social media hoort u er meer over: http://www.testamentcheckdag.nl. Ook Hermus Notaris bestaat bijna 20 jaar. Een hele generatie! Profiteer van die ervaring! Wij ondersteunen fiscale vermogensoverheveling tussen generaties maar ook de ordening van fusiegezinnen. Vruchtgebruik en wilsrechten zijn de keywwords!

De geboorte van een eerste kleinkind zou een goed moment zijn om uw testament te updaten! Een kleinkind heeft immers een mogelijkheid om belastingvrij legaat van 20.000 euro te krijgen. Dat bedrag geven we eerst aan uw kinderen, maar zij geven dat na hun overlijden door aan de kleinkinderen. De verkrijging van uw kinderen vermindert fiscaal voor de erfbelasting met maar liefst 20.000 Euro per klieinkind! Doen!

https://www.notaris.nl/testamentmoment/checklist

Op bovenstaande link vindt u een checklist die u kunt gebruiken ter voorbereiding van een adviesgesprek op ons kantoor. Vul in en print die uit!

De vragen in de checklist geven u inzicht in de mogelijkheden van uw (nieuw) testament. De antwoorden zijn afhankelijk van uw levenssituatie, wensen en behoeften. Een testament is een persoonlijk document. Klik op onderstaande link voor situaties in uw leven en maak een afspraak.

https://www.notaris.nl/testamentmoment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s