Missie en visie: op naar 25 jaar Hermus Notaris

Klaar voor de zomer: Missie en visie van een maatschappelijk georiënteerd notariskantoor! Duurzaamheid, zonnepanelen op andermans dak, zonne-coöperaties, mantelzorgwoningen en levenstestamenten. Starterstarieven als steun in de rug en als kers op de taart: fiscale vermogensoverheveling voor allemaal. Zekerheid en veiligheid moeten we zelf afdwingen. Zo gaan maatschappij en notaris hand in hand. In het najaar doen we wat interviews bij onze doelgroepen. Delen in plaats van zenden! Op naar 25 jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s