Diensten

Door ons regionale specialisme op het gebied van relatievermogensrecht en estateplanning in combinatie met onroerend goed, groeit ons niche-kantoor gestaag.

Doe uw voordeel met onze expertise en onze artikelen – zie downloads – en leg uw eigen vermogen vast als u samenwoont, gaat trouwen, een fusiegezin vormt en zeker met oog op een onverhoopt overlijden of een echtscheiding. De nieuwe wetgeving heeft immers valkuilen voor mensen met eigen inbreng.

We zijn een kei in estateplanning: fiscaal erfrecht en vermogensoverheveling. Daarnaast al twintig jaar gecertificeerd lid van de vereniging van Estateplanners in het Notariaat (EPN) en Agrinotarissen (VASN). Als enige in de regio bieden we die combinatie aan. Thema’s als duurzaamheid maar ook water hebben onze passie. Dat ziet u op linked-in en facebook. Zonnepanelen op andermans dak. Onteigening van boerderijen is een laatste optie, daar zijn betere notariële oplossingen voor!

Mantelzorgwoningen en opstalrechten hebben onze aandacht. Voor levenstestamenten met bijzondere wensen en familiemantelzorgovereenkomsten hebben we EPN – expertise in huis.

We zijn een maatwerk-niche notariskantoor voor bijzondere wensen en voor de starters op de woningmarkt hebben we vriendelijke notaristarieven. Zo dragen we met onze jarenlange ervaring ons steentje bij aan een leefbare samenleving en hopen dat nog lang te kunnen doen.