Ieder jaar een moment voor je testament!

De notaris was jarig. De notariële beroepsorganisatie KNB bestond in 2018 175 jaar en het notariskantoor in Son en Breugel jaar 30 jaar.

Dat was in 2018 alle reden voor de jarige notaris om te tracteren op …

een drankje, rondleiding, informatie en accordeonmuziek.

Het was een gezellige middag met een goede accordeonist, wallpapers en een complete diapresentatie over flexibele testamenten voor belastingbesparing, levenstestamenten, schenkingen, het vermogen en de Wet Langdurige zorg en last but not least: het paradepaardje van Hermus Notaris: de relatievermogensvoorwaarden en testamenten voor fusiegezinnen. Daarbij wordt meer dan gewoon extra aandacht gegeven aan de positie van de kinderen na het vinden van nieuw geluk door hun ouder als weduwnaar/weduwe.

Voor degenen die niet in de gelegenheid waren: kom alsnog langs! U bent van harte welkom! In 2019 gaan we meer op de persoonlijke inhoud met een gratis testamentcheckmiddag op 8 november van 14:00 tot 17:00! Wees welkom en ook daarna!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s