Relatievermogenstestamenten

Relatievermogenstestamenten van Hermus Notaris regelen de vererving van vermogen tussen partners en hun kinderen, zowel tijdens de periode van samenleving als na een huwelijk of geregistreerd partnerschap. U hoeft dus bij verandering van de vorm waarin u de relatie hebt gegoten uw testamenten niet aan te passen. Zelfs hebben we vooruitgedacht. Want als u onverhoopt vroeg zou overlijden en de langstlevende “nieuw geluk” ten deel valt, dan maken we een zodanige regeling dat de kinderen wel degelijk iets van de eerste ouder krijgen, terwijl de andere ouder toch een goede nieuwe toekomst krijgt. Een mooi evenwicht voorkomt familievetes later over een lopende “tegoedbonnen”. Ieder op zijn tijd het zijne toedelen! Ja toch?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s