Een gemeenschappelijk vermogen van € 800.000 fiscaal vrij overdragen lukt door tussenkomst van Hermus Notaris.

Onze ruim 25 jarige ervaring in de advisering van en toepassing van constructies op het gebied van Estateplanning leert dat het door toepassing van een gestructureerde tactiek mogelijk is om een zorgvuldig opgebouwd vermogen belastingvrij aan de volgende generaties te doen toekomen.

Bij Hermus Notaris hebben we veel succes door toepassing van een combinatie van:

  • Een vermogende particulierentestament met keuzemogelijkheden, opvullegaten, keuze voor eigendom of vruchtgebruik en belastinvrije legaten voor kleinkinderen
  • Na het overlijden: opmaken van een turboverdeling, waarbij niet alleen de geërfde vermogensbestanddelen maar ook die van de langstlevende aan de kinderen worden toegedeeld, zonder dat er een fiscale fictiebepaling speelt die dat in andere gevallen zou kunnen verhinderen. Let hierbij op het belangrijke verschil tussen een turbotestament en de door ons toegepaste techniek van de turboverdeling
  • De zorgvuldige strategie gaat gepaard met een schenkingsplan, zowel tijdens leven van de eerste echtgenoot en aangevuld met een grote schenking in de akte van turboverdeling

Turbo: daar zit een versnelling in: tel uit uw winst en bel met 0499-470480 of vraag een informatief gesprek aan via: info@notarissonenbreugel.nl, meld daarbij: interesse in turbo verdeling. Eerst dus het advies, de akte komt wel.

Let op: niet iedere notaris is bekend met het toepassen van de turboverdeling. Dat gaat immers gepaard met een flinke dosis rekenwerk. Ga daarom naar een van oudsher georiënteerde Beta opgeleide EPN notaris! Wij voldoen aan beide kwaliteiten en helpen u graag verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s